spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

behangeijffingercharmmulti-refs.jpg

Behang

Behang is belangrijk geworden: patronen en texturen zijn zo weelderig geworden dat andere wanddecoratie bijna overbodig is gemaakt. Alle trends op het gebied van interieurs worden weerspiegeld in de behangcollectie: ingetogen chique van Arte, parelmoer en uitbundige kleuren van Eijffinger, rustige linnens van Flamant, panterprints met glamour van Roberto Cavalli, klassieke ornamenten van Zoffany's, etc., etc.

 

 

393010flourish.jpg

Ook fotowanden zijn opnieuw uitgevonden: de bossen en watervallen van de seventies zijn gerestyled, maar ook prachtige nieuwe designs worden tegenwoordig kamerbreed en kamerhoog gemaakt. Eijffinger heeft in dit segment een enorme reputatie opgebouwd met hun Wallpower collecties. Daarnaast bieden Voca / BN Wallcoverings en Spits de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige fotowanden (al dan niet met lichte structuur op vliesrug) te bestellen met uw eigen afbeeldingen. 

harlequin-landscapes-1.jpg

De keus van het behang wordt bepaald door vele factoren: de maat van de wand, de kleur van het invallend licht, het doel van de wandbekleding (rustige oppervlaktebedekking, accentkleur, decoratie?), de kwaliteit van de desbetreffende muur, en uw budget. Ik adviseer u graag hierover in de winkel.

 

arte_01.jpg

Is de muur vlak genoeg voor een dun papier-behang, of moet er een structuur op om oneffenheden te verdoezelen? Werkt de muur nog, zijn er door verbouwingen nog scheurtjes in te verwachten? Gaat u zelf behangen, en zo ja, kunt u werken met patronen? Anders help ik u graag contact te leggen met een professionele behanger uit mijn netwerk. U mag erop rekenen, dat ik slechts met professionele behangers werk, geen "klusjesmannetjes".

Ik adviseer u graag tijdens uw speurtocht naar het juiste behang. U bent welkom om alle boeken op uw gemak door te kijken - al blijft u de hele dag. De boeken mag u altijd even mee naar huis nemen. Uw auto kunt u gratis direct naast de winkel parkeren (privé-parkeerplaatsen van Woonstudio Ingrid Winter).

 

Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights