spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

Home voor sfeervol wonen

 

animation
Welkom,

Mijn interieur is eigenlijk net zo persoonlijk als mijn jas: hij moet warmte geven, bescherming bieden, functioneel zijn, bij mijn stijl passen en misschien nog wel het belangrijkste: hij moet lekker zitten. Een versleten of ouderwetse jas wil ik niet, en dat geldt ook voor mijn interieur.”

In onze drukke en luxe wereld neemt het interieur een prominente plaats in. Iedereen wil het liefst het Perfecte Interieur voor hem of haar. Daar wordt immers hard voor gewerkt en van de schaarse uren thuis wil je zo veel mogelijk genieten. Maar er komt heel wat kijken bij het (her-)inrichten van woonruimte. Er bestaat een enorme verscheidenheid aan producten, in alle kleuren van de regenboog. Het kost veel tijd en energie om alles uit te zoeken en op elkaar afgestemd te krijgen.

animation
Ik geloof in gemak, efficiency en veel keuze. Ik voer daarom een compleet assortiment om de aankleding van top tot teen rond te krijgen: behang, gordijnen, vitrages, in-betweens en andere raambekleding, vloerbedekking, traplopers, rails, roedes, karpetten, embrasses, etc. En niet alleen alle producten die u nodig heeft voor de inrichting, maar ook vakkundig advies en alle denkbare diensten om de plannen te realiseren. Meten en monteren, maar ook behangen en schilderen bijvoorbeeld. Desgewenst kom ik bij u thuis eerst een kijkje nemen. Ik hoop, dat de website inspiratie en informatie biedt, en dat ik u binnenkort een keer mag verwelkomen.

Vriendelijke groet,

Ingrid Winter

Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights