spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

Rolgordijnen

Rolgordijnen verdienen eigenlijk beter dan de associaties die ze oproepen.

Anno 2013 zijn de rolgordijncollecties echt prachtig. Natuurlijk zitten de standaard blauwe en witte rolgordijntjes er ook nog wel tussen, maar wat dacht u van een rolgordijn van jeans stof, compleet met omgeslagen zoom en rood labeltje? Of een tweed rolgordijn, met aan de onderlat drie manchetknoopjes van imitatieleer?

Ook digitaal bedrukte transparante doeken van Copa geven een kamer echt een bijzonder fraai accent. Ook Sunway heeft een fraaie collectie. Deze techniek maakt het mogelijk een rolgordijn van een afbeelding "op schaal" te voorzien. De maten van het decor worden dan in gelijke proporties voor elk raam afzonderlijk bedrukt. Aan u de keuze: overal gelijk, of juist een kleiner plaatje voor een kleiner raam? Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende doeken: van heel transparant tot verduisterend.

Natuurlijk zijn ook de gewone rolgordijndoeken in grote collecties vertegenwoordigd. Wist u, dat het ook mogelijk is, twee rolgordijnen in een cassette onder te brengen? Ideaal, als privacy en verduistering afzonderlijk geregeld moeten kunnen worden.

Bijna niet te verslaan: rolgordijnen voor dakramen. Door speciale dakraamcassettes zijn schuine ramen helemaal te verduisteren.

 

 

rolgordijnen_copa_1.jpg rolgordijnen_copa_3.jpg
rolgordijnen_luxaflex_expressions.jpg rolgordijnen_copa_4.jpg
rolgordijnen_luxaflex.jpg rolgordijnen_luxaflex_kinderkamer.jpg
rolgordijnen_copa_2.jpg rolgordijnen_copa_5.jpg
rolgordijnen_luxaflex_dubbel.jpg
Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights