Gratis parkeren Gratis parkeren naast de winkel.
Winkelstraat Aantrekkelijke winkelstraat.
Keuze Speciale collecties behang, vloeren, stoffen enz.
Thuis advies en meten Advies, meten en montage aan huis.
Op afspraak open Opening op afspraak mogelijk.
Project: one stop buy Complete projectuitvoering.
Kinderhoek - speelhoek Kinderspeelhoek.
Expat friendly shop Expat friendly.
Free parking.
6 languages:
Nederlands English Espagnol Francais Deutsch Russia
spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

De winkel: een bron van inspiratie

Mijn winkel voor u!

animation
Welkom bij Woonstudio Ingrid Winter, een bijzondere woonwinkel in een bijzondere buurt.

De winkel is gelegen in het winkelgebied "Van Hoytemastraat en omgeving" in de wijk Benoordenhout (Den Haag), met de voorzijde van de winkel aan de Van Hoytemastraat zelf, en de lange zijde aan de Weissenbruchstraat. Naast de lange zijde van de winkel zijn privé-parkeerplaatsen voor de bezoekers van de winkel. Heerlijk rustig, en gemakkelijk vooral, als u bijv. tapijt- en gordijnstalen wilt lenen.

 

animation
In de winkel wordt een ruim assortiment aangeboden voor de complete aankleding van de woning. Bij binnenkomst ziet u de vloerenafdeling: tapijt, traplopers, laminaat, pvc-vloeren, marmoleum, vinyl, etc.

Vlak naast het "vloerenblok" staat de collectie behang. Een bijzonder ruime collectie, en u kunt de boeken altijd even meenemen om thuis nog eens in alle rust te bekijken. Door de winkel heen treft u sfeerpresentaties aan, en displays van bijv. roedes, rails, embrasses, sierlijsten, plinten, en allerlei andere producten die nodig zijn om een inrichting te completeren.

In het midden en het achterste deel van de winkel hangen de gordijnen, in-betweens, voiles en vitrages. Tevens ziet u daar de displays van raamdecoratie-producten. Ik voer de collecties van Sunway, Copahome en Bece. Sunway kenmerkt zich door een strakke stijl, rustige kleuren, zeer gedegen kwaliteit en fantastische afwerking. Copahome is een gerenommeerd bedrijf, dat onze zuiderburen al tientallen jaren omarmen, maar dat in Nederland nog niet zo bekend is. Bece is inmiddels 's lands grootste leverancier van raamdecoratie-producten. Ook van hen mag u vernieuwende producten, zoals leren jaloezieën, verwachten.

Een grote tafel zorgt voor genoeg werkruimte om producten uit te zoeken, bij elkaar te leggen, te overleggen, en natuurlijk een kopje koffie te drinken.

Naar mijn mening kan een goed interieur slechts ontstaan in een goede atmosfeer. Ik hoop u in mijn winkel te mogen laten zien, dat mijn woonstudio sfeer, kwaliteit en het gemak van een all-in service biedt.

Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights